4
€€€
A Nepita
4 rue San-Lazaro, 20000 Ajaccio Trasy
Kuchnia sezonowa

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia sezonowa
  • Klimatyzacja
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

English born chef Simon Andrews, a former Michelin star holder, fell head over heels with Corsica. He goes to the market every day to painstakingly select local ingredients, which he then meticulously crafts: red tuna, denti, seabass, brocciu, veal, etc. Some of his signature dishes are always on the menu, such as grilled squid or his medley of local fish, to the delight of regulars and tourists alike. The chef also enjoys scattering his dishes with wild marjoram (“nepita”, after which the restaurant is named). The cheerful front-of-house service is managed by Simon’s wife, Corsican born Roberta.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy