4
€€
Grain de Sel
79 route Nationale, 39100 Dole Trasy
Kuchnia nowoczesna
  • Bib Gourmand: korzystna jakość, dobra kuchnia.

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Parking
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

It's all change at the Grain de Sel, with new premises in a vast 19C building that has had a complete makeover and a menu that showcases a passion for local and artisanal ingredients and fresh seasonal produce. The light-filled interior has an open kitchen and several contemporary areas done out in pale tones; there is also a terrace. Chef Aurélien Moutarlier, who was Romuald Fassenet's sous-chef at Château du Mont Joly, always delivers meticulous, colourful dishes that are cooked to perfection, such as his orange and coriander duck, butternut squash and polenta… He is a dab hand at seasoning, too.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy