10
€€€€
Frédéric Molina au Moulin de Léré
270 route de Léré, Sous la Côte, 74470 Vailly Trasy
Kuchnia nowoczesna
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Park lub ogród
  • Parking
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB
  • Maestro

Praktyczne informacje

Opis

Deep in the Brevon Valley, this converted 17C mill is run by two passionate foodies: chef Frédéric Molina, a winegrower's son, who has worked all over Europe, and his partner Irene Gordejuela. Originally hailing from a small village between the Basque Country and Rioja, she extends a warm welcome with a charming Spanish accent. In this rural setting, the pair share a philosophy of eco-responsibility: they promote sustainable agriculture in the village by working with carefully selected producers, and even use biodegradable containers. The six- or eight-course surprise set menu is an absolute delight, as is the excellent local bread, made with natural organic sourdough.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

  • około34 €
    Auberge du Jotty
    8.8 (91 opinie)
    4.53 km - Route des Grandes Alpes, 74200 La Vernaz
    detale
  • około26 €
    Mexcal
    9.3 (45 opinie)
    6.74 km - 930 Av. de Thonon, 74200 Allinges
    detale
  • około50 €
    Kern
    9.7 (75 opinie)
    8.08 km - 393 route de la Tassonniere 74430 Seytroux France, 74430 Seytroux
    detale

Co robić i zobaczyćw okolicy