€€
La Galupe
15 le Port, 64240 Urt Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Moored on the banks of the Adour, this former bargemen's inn is said to be over three centuries old. It still proudly boasts its spruce white façade with the characteristic red shutters of the Basque Country and an interior with its cachet intact – stone flooring, exposed beams and an open fireplace. Even the original fish counter and the hooks for drying the fish are still present and correct. This restaurant, which for 30 years was run by famous Basque chef Christian Parra, now has Stéphane Besse at the helm. Very local ingredients are the foundation of his fresh, colourful cuisine; the fishermen, duck and lamb farmers, the baker, the ceramist (who designed the plates) are all from the village.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy