17
€€€€
Manoir de Lan-Kerellec
11 allée centrale de Lan-Kerellec, 22560 Trébeurden Trasy
Ryby i owoce morza,Kuchnia nowoczesna
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Ryby i owoce morza
  • Kuchnia nowoczesna
  • Park lub ogród
  • Parking
  • Wspaniały widok
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

In this magical setting, the ceiling's splendid wooden rafters form the shape of an inverted boat hull, while the views extend out to the Channel and local islands. Young chef Anthony Avoine, originally from Normandy and formerly second in command here, is now at the helm of the fine dining restaurant of this beautiful manor house. Breton produce is wonderfully showcased in an unapologetically creative array of dishes that often combine meat and fish. Examples include the lobster, buckwheat cake and pig's trotters, and spider crab on a hazelnut butter foam and marrowbone cooked in the embers. Local ingredients, freshness guaranteed.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy