9
€€€
La Charrue
4 rue du 1er-Décembre, 67230 Sand Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Parking
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Restauracja serwuje dania wegetariańskie.
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

In the heart of a two-centuries-old edifice, Nicolas Laurent (who trained in places such as the Chambard, the Auberge de l’Ill and the Vieux Couvent) offers contemporary cooking highlighting the region (eel from the Rhine, local game), along with “noble” produce (Cotentin lobster, wild turbot etc.). Regulars will be happy to note that the carp fillets, with fries and Alsatian horseradish cream, remain on the menu.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy