14
$$$$
Soichi
2121 Adams Ave., San Diego 92116 Trasy
Japońska,Sushi
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Japońska
  • Sushi
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Named for Chef Soichi Kadoya, this intimate Japanese restaurant has made a name for itself in University Heights. There are a few omakase options, as well as several à la carte items. The chef may be chatting up diners but make no mistake—this food shows serious focus. Sushi leans straightforward, but it flaunts a great deal of skill. Hokkaido pike mackerel is balanced by ginger and scallion, while kampachi delivers clean and simple flavors. Spanish bluefin tuna has a slight tang, while fatty tuna is luscious. Sea bass, marinated with two kinds of miso, is broiled and caramelized; and nigiri highlights trigger fish topped with a sliver of its creamy liver. An aromatic shirumono (fish soup) is the perfect transition before homemade green tea ice cream.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy