23
€€€
Le Saint Hilaire
5 rue André-Schenk, 30560 Saint-Hilaire-de-Brethmas Trasy
Kuchnia nowoczesna
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Parking
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Chef Sébastien Rath (formerly of le Riche in Alès) and his spouse Gwladys are even closer to the Cévennes (whose wild herbs the chef adores) since they moved to this old inn with a garden terrace and a lovely, light dining room decorated in soft colours. The chef’s love of local produce has not wavered, depicted by the ingredients (monkfish from small fishing boats of Grau-du-Roi, veal from Aveyron and fruit from the surrounding orchards), the cutlery on the tables and even the jeans manufactured in Lozère for his team. The chef’s two blind menus reveal a seasonal inspiration, which echoes the couple’s sincerity and steadfast commitment to their region, illustrated by monkfish, aubergines, miso seasoning and lemon sauce.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy