8
€€€
Su Murruai
via Giuseppe Garibaldi 36, 09070 Riola Sardo Trasy
Współczesna

Dodatkowe informacje

  • Współczesna
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Situated in a small village looking out towards the Sinis peninsula, this restaurant occupies an old mill and is named after the aroma of aged Vernaccia wine (“su murrua” in Sardinian). The cuisine is contemporary yet influenced by traditional recipes and offers some of the best quality in the region. Young chef Ivan Matarese takes traditional ingredients and recipes and reinterprets these to create more modern dishes. Fish from Oristano bay and meat from inland areas take centre stage on the menu, including mutton in a delicious “pintadera” (open ravioli with saffron and liquorice). The chef also adds the occasional influence from Campania, his native region.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy