6
€€
Le Saint Paul
26 place du Marché, 44770 Préfailles Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

In this charming little town on the Atlantic coast, this restaurant with pared-back interior decor has a light and bright atmosphere. A native of the area, chef Maxime Roullier (who previously worked for Éric Guérin at La Mare aux Oiseaux and Le V in Paris) refurbished his parents' brasserie, where he now serves creative market cuisine: pea tartlet and burrata espuma; 48hr pork belly confit glazed with raspberry vinegar, honey and soy sauce. The service – under the guidance of Johanna, the chef's wife – is diligent and nicely paced.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy