2
€€
L'Océanide
2 rue Paul-Bellamy, 44000 Nantes Trasy
Ryby i owoce morza,Kuchnia tradycyjna
  • Bib Gourmand: korzystna jakość, dobra kuchnia.

Dodatkowe informacje

  • Ryby i owoce morza
  • Kuchnia tradycyjna
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Roasted scallops with cabbage and crunchy buckwheat, red mullet in a shellfish jus... L'Océanide certainly maintains close ties to the sea, although the menu also features duck foie gras simply ‘cuit au naturel’ and veal kidneys sautéed with shallots. Chef David Garrec sources his produce from the famous Talensac Market next-door, hence the unmistakable freshness of the fish! The authentic 1950s vintage interior oozes old-fashioned charm by the bucket load.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy