12
€€
La Cantina de Diego
Callejón de Ricarda 2, 18193 Monachil Trasy
Kuchnia tradycyjna
  • Bib Gourmand: korzystna jakość, dobra kuchnia.

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia tradycyjna
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro

Praktyczne informacje

Opis

A family-run restaurant located in the town’s old quarter, where you can choose between the summer terrace and two attractive rooms, both with a rustic, regionally inspired ambience. In the kitchen, owner-chef Diego Higueras focuses on technically uncomplicated traditional cooking that remains faithful to seasonal products and is increasingly focused towards the “zero miles” philosophy. His specialities include the scrambled eggs with Monachil black pudding, fried cod tacos with tomato, the local sirloin, and Marcelina, a typical dessert.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy