12
€€
16âme
32 rue des Glaciers, 05220 Le Monêtier-les-Bains Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Behind a discreet façade is this inviting restaurant with decor that calls to mind a trapper's hut – we are in the mountains, after all! Julien Momon, originally from Corsica, worked in the kitchens of Christophe Bacquié and Gérard Boyer (formerly chef at Les Crayères in Reims) before becoming head chef at a hotel here in Monêtier-les-Bains. His dishes contain nothing but seasonal and local ingredients from this rural and Alpine territory, such as lamb from the Hautes-Alpes, coriander, mint, a pearly jus with olive oil or his lovage-infused cream.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy