8
€€
In-Fine
2 rue de l'Hôtel-de-Ville, 34110 Frontignan Trasy
Kuchnia nowoczesna
  • Bib Gourmand: korzystna jakość, dobra kuchnia.

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

In his sleek restaurant in the centre of Frontignan, self-taught chef Grégory Doucey is a stickler for ensuring the quality of his ingredients: he sources fish from the nearby Sète fish market, vegetables from a market gardener in Fabrègues, beef and veal selected from a nearby farm in Aveyron. This delicious cuisine strikes a balance between the local terroir and modern fare, with optimum flavour as the underlying principle. Served up by a dynamic young team, the dishes form a particularly colourful palette: a light espuma of herb mayonnaise and mustard seed pickles cuts through the green of crunchy roasted asparagus; the dense, fleshy meatiness of the pollack is enhanced by colourful wilted spinach, fondant carrots and broccoli tips.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy