10
€€€
Ancòra
viale Trento 31, 47042 Cesenatico Trasy
Kuchnia nowoczesna,Współczesna włoska

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Współczesna włoska
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

A new adventure for skilful chef Agostino Iacobucci (his original restaurant of the same name is in Castel Maggiore), housed within a villa that food-enthusiasts will remember as the former home of the two-Michelin-star Magnolia. In this elegant and welcoming setting, resident chef Marco Garattoni demonstrates the precise culinary techniques acquired during his many years working in top-quality restaurants. His dishes are contemporary, always colourful, beautifully presented, pleasing and attractive, even mouthwatering at times, and mostly based on fish, with the addition of a few vegetarian and meat options. Don’t miss one of this Neapolitan chef’s most famous signature dishes, namely his “babà a tre lievitazioni”, which is light, delicious and perfect in every way!

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy